FIF - dugnad - FIF-app

Postet av Fredrikstad IF den 31. Aug 2024

Hei alle sammen!

For å ta det siste først. Jeg anbefaler alle å laste ned appen "IdrettenOnline" hvor dere kan få melding når det legges ut nyheter på hjemmesiden vår. Da blir det lettere å følge med på alle gode prestasjoner vi har og info om arrangement.

Vi er nå i gang med ny Bambusadugnad. I vår klarte vi nesten målsettingen med salg for kr 100.000,-. Vi har samme målsetting i høst og håper dere vil bidra. Det er enkelt å dele på Facebook eller andre sosiale medier. Jeg fikk overraskende salg via FB i vår, og tenker at desto flere andre som støtter oss desto bedre. Hvis du ikke har lastet ned Bambusa-appen ber vi deg gjøre det og dersom du ikke har fått salgsappen kontakter du oppmann eller meg. Det er selvfølgelig også fint om dere selger til dere selv, både til eget bruk og kanskje julepresamnger.

Appropos inntekter - vi har akkurat fått en ny sponsor med logo nederst på hjemmesiden. Vi vil gjerne ha flere sponsorer, annonsører i løpsprogrammene, skilt på Lisleby og dersom du kan bidra i denne forbindelsen kontakter du Thorstein Haugen, 901 22 434. 

Vi trenger inntekter for å drive FIF med lav medlemskontingent og treningsavgift.  

Men akkurat nå har vi fokus på UM på Bislett.

Mvh

Tore Bjørnetrø


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.