Jamila Isman tok gull i høyde under Jr.NM i Bodø

Postet av Fredrikstad IF den 4. Aug 2024

Fredrikstad IF stilte med en bitteliten tropp på to utøvere i NM for junior i Bodø i KU20 klassen: Freia Haraldsen Skaset (100 og 200m) og Jamila Isman (høyde, 100mhk, 200m og spyd).

Fredag: Jamila tok sin 14. gullmedalje fra et norsk mesterskap da hun vant Høyde i med 1,70 cm! Freia løp fort på 100m, satt ny pers i semifinalen (12,44), og ble nr.5 i finalen.

Lørdag: Både Freia og Jamila løp 200m, og begge kvalifiserte seg til semifinale. I semifinalen satt Freia ny pers med 25,22! Jamila tangerte SB med 25,25. Begge kvalifiserte seg til finalen på søndag. Jamila deltok også i spyd hvor hun satt ny pers med 37,84m, noe som holdt til 6. plass.

Søndag: Jamila løp 100m hekk, gikk videre til finalen hvor hun kom på 6. plass. I finalen på 200m ble Freia og Jamila henholdsvis nr. 5 og 6 med tidene 25,48 og 25,51.